Η ΕΝΤΕΧΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2013, σαν αποκορύφωση μιας δημιουργικής πορείας που ξεκίνησε το 1993 από τον ιδρυτή της Αντώνιο Τριανταφυλλόπουλο. Προσφέροντας πλήρεις, συνεπείς και άρτιες λογιστικές και οικονομικές υπηρεσίες, η εταιρεία μας δημιουργεί με την παρουσία της ένα δίχτυ ασφάλειας και σταθερότητας στους πελάτες της.

Με αυστηρή προσήλωση στις αρχές της συνέπειας, της εμπιστευτικότητας, της ανθρώπινης προσέγγισης, των εξειδικευμένων και υπεύθυνων  λύσεων, της ενημερωμένης γνώσης όλων των λογιστικών και φορολογικών θεμάτων βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της. Όραμα των στελεχών της είναι η διατήρηση και γιγάντωση των αξιών της, η άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα που προκύπτουν στις επιχειρήσεις, η οργάνωση ενός σύγχρονου λογιστηρίου που θα καλύπτει τις αυξημένες σημερινές απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Δάφνη, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, σε μισθωμένο επαγγελματικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της. Βασισμένη στην αξία των νέων τεχνολογιών, επενδύει και αναβαθμίζει συνεχώς τον μηχανογραφικό της εξοπλισμό, τόσο σε επίπεδο hardware, όσο και software, με σκοπό την αρτιότερη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της.

Μοιραστείτε το